Kestopigmentointi


Uniquessa käytössäni ovat laadukkaat ja turvalliset Hanami pigmentit, jotka ovat 04.01.22 voimaan astuneen REACH:n asettaman lain vaatimukset täyttävät. Värivalikoimista löytyy takuulla juuri se täydellinen väri Sinulle, huulille, kulmille ja silmänrajauksille!

Kestopigmentointi on minulle itselleni intohimo. Rakastan tehdä tätä työkseni ja varsinkin jakaa tietojani ja taitojani eteenpäin alalle haluaville tai jo alalla työskenteleville. Aloitin työn vuonna 2009 ja olen sen jälkeen kouluttautunut useiden eri artistien ja eri firmojen koulutuksissa, konferenseissa ja tapahtumissa. Maailman huippuosaajat ovat antaneet jokainen omasta osaamisestaan osan minun kädenjäljelleni. Olen kokeillut ennakkoluulottomasti useiden eri merkkien pigmenttejä ja koneita, kuitenkin aina laatua ja turvallisuutta unohtamatta. Olen pigmentoinut asiakastyössä useita eri ihotyyppejä, eri ikäisten ihmisten erilaisia ihoja ja kerännyt kaiken kokemukseni, sekä käytännön, että teorian Unique PMU koulutuksiin, joihin pääset kauttani osallistumaan. Koulutan siis kestopigmentoinnin ja microblading peruskoulutuksia, sekä ammattilaisille tekniikkapäiviä haluamallesi alueelle. Koulutukset ovat yksilöllisesti kanssani sovittavissa ja löydätkin niistä tärkeimmät tiedot sivuilta: www.hanamisuomi.fi.

Kestopigmentoinnin ammattilainen! Etsit itsellesi uusia värejä käyttöön? Tervetuloa tutustumaan Hanamin väreihin. Tiedot luettavissa sivuilta www.hanamisuomi.fi ja lisää infoa suoraan minulta. Hanami pigmentit ovat REACH:n lakivaatimusten mukaiset, niiden säilyvyys avattuna on 12kk ja niiden koostumus on niin täydellinen, että työskentely näillä väreillä on upeaa!