Tuotteet

NANNIC – Beautifying energy

 

Tehokkaat, jo yhden käyntikerran jälkeen näkyvät tulokset kasvoille tai vartalolle Nannic radiofrekvenssihoidolla! Uusi, tehokas, rentouttava ja kivuton hoito, joka sopii jokaiselle ihotyypille.
Monipuoliset hoitomahdollisuudet: ruusufinnin, couperosan, selluliitin, ryppyjen, velton ihon (kaula,”hamsteripussit” tai kisaurheilijat!!), aknen, arpien ja venymäjälkien (myös vanhat arvet!) ja paikallisten rasvakertymien hoitoon. Elektromagneettinen lämpöenergia aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja lisää happea kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu ja iho kiinteytyy. Nannic radiofrekvenssihoito on vaihtoehto täyteainehoidoille ja kirurgisille toimenpiteille.

Radiofrekvenssin lisäksi Uniquessa on myös saatavilla Nannic Deep Skin mikroneulaushoito. Deep Skinissä neulataan tuhansia mikrokanavia ihoon ja imeytetään Nannicin erityisesti mikroneulaukseen kehittelemät seerumit vielä kertaalleen neulaten.
Kaikille ihotyypeille, jotka haluavat siloittaa tehokkaasti ryppyjä ja arpia, couperoosan hoitoon ja ihon puhdistukseen sekä uusiutumiseen.
NBE radiofrekvenssi ja Deep Skin mikroneulaus yhdistelmähoitona ei jätä vaativimpiakaan toiveita täyttämättä!

Nannic.fi

 

Nannic on Uniquen suosituin lahja joko itselle tai lahjakorttina!

Kysy lisää suoraan minulta.

 

 


SWISS COLOR

 

Swiss Color® Kestopigmentointitarvikkeet ja -laitteet tulevat Sveitsistä. Ne ovat pigmentointien huipputuotteita. Värit on valmistettu Sveitsissä noudattaen kaikkia EU:n standardeja. Laadukkailla raaka-aineilla varmistetaan lopputuloksen värin intensiivisyys ja kestävyys. Näin saamme aikaan laadukkaat ja pitkäkestoiset pigmentoinnit. Pigmentit ovat dermatologisesti testattu ja hypoallergeeniset. Niiden ainutlaatuinen koostumus minimoi allergisten reaktioiden riskin. Soita ja varaa maksuton aika luokseni, jolloin vastaan kaikkiin kysymyksiisi pigmentoinneista!

Swiss Colorin OS-pigmentit ovat saaneet EU-lääkintäviraston hyväksynnän, sillä ne ovat puhtaita mm. raskasmetalleista, rautaoksideista ja nikkelistä!

 

 


YON-KA

 

Yon-Ka on upea ja laadukas ranskalainen ammattikosmetiikkasarja, jonka sydämenä ovat puhtaat eteeriset öljyt.
Tuotteet ovat 90% molemmin puolin orgaanista alkuperää, eli ne ovat hyvin luonnollisia. Tuoksut tulevat nimenomaan raaka-aineista, ei hajusteista.
Tule tutustumaan Yon-Kan upeaan hemmottelevaan maailmaan ja ylläty tuotteiden tehosta. Uniquessa teen kaikki hemmottelevat ja hoitavat kasvohoidot Yon-Kan tuotteilla ja valikoimassa on jokaiselle ihotyypille oikeanlaiset hoitotuotteet sekä hoitolaan,että kotiin.

Tervetuloa hemmottelevien öljyjen maailmaan!

 

 


YUMI LASHES – Ripsien kestotaivutus

 

YUMI™ Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.
YUMI™ Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille. Korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.
YUMI™ Lashes – niin luonnollista, ei mitään feikkiä!

yumilashes.fi